Lopputehtävä ja kurssisuorituksen hakeminen

Kun olet käynyt kurssimateriaalit läpi itsellesi parhaalta tuntuvalla tavalla, voit pyytää kurssisuoritusta. Lisää ohjeita löydät tältä sivulta. Toivomme että ilmoitat meille kurssin suorittamisesta, käytitpä siihen aikaa 2 tai 20 tuntia!

Kuva: Nick Page / Unsplash

1) Aikataulu ja kurssitodistus

  • Kurssi suoritetaan itsenäisesti ja omaan tahtiin viimeistään 24.1.2024. 
  • Jos haluat kurssitodistuksen, voit pyytää sitä lopputehtävän palautuksen yhteydessä. Lomakkeessa on kysymys siitä, toivotko kurssitodistuksen sähköpostiisi.

2) Lopputehtävän palautus

Lopputehtävän tarkoituksena on, että pysähdyt vielä hetkeksi reflektoimaan omaa oppimistasi. Toisena tarkoituksena on, että me saamme kurssista palautetta. Älä aseta rimaa turhan korkealle tehtävää tehdessäsi! Lopputehtävä voi olla 0,5 – 2 sivua pitkä. 

Meille tärkeintä on, että saamme lopputehtävien avulla kurssista monipuolista palautetta, jotta voimme kehittää kurssia eteenpäin ja raportoida osallistujien määrän rahoittajalle.

Lopputehtävän vaihtoehdot:

  • Oivalluksia toivon taidoista. Omien oivallusten pohtiminen selkeyttää ja jäsentää oppimista. Kirjoita ylös 5-10 oivallustasi. Ne voivat liittyä esimerkiksi omaan itseen, oppimiseen, työhön, verkkokurssiin  tai koko maailmaan.
  • Minä ja kestävä kehitys -käsitekartta. Käsitekarttatehtävän tarkemmat ohjeet löytyvät täältä. Tee käsitekartta ja ota siitä kuva tai skannaa se. Tämä tehtävä kannattaa palauttaa sähköpostitse. Muista kuitenkin lähettää myös kurssisuorituksen ilmoituslomake alta!
  • Oma toivon taitojen opetussuunnitelmani. Kirjoita vapaamuotoinen ja itsellesi mahdollisimman hyödylliseltä tuntuva toivon taitojen opetussuunnitelma. Tehtävässä kannattaa hyödyntää täältä löytyviä ohjeita, mutta voit soveltaa ohjeita itsellesi parhaalta tuntuvalla tavalla.
  • Vapaamuotoinen oppimispäiväkirja. Jos sinulla on tapana kirjoittaa oppimispäiväkirjaa, voit palauttaa sen sellaisenaan. Ei haittaa, vaikka tekstiä syntyisi yli kahden sivun verran!
  • Vapaamuotoinen kurssipalaute. Voit palauttaa lopputehtävänä myös vähän pidemmän kurssipalautteen. Pohdi palautteessasi mikä kurssissa oli hyvää ja miten sitä voisi vielä kehittää eteenpäin. 

>>> ILMOITA KURSSISUORITUKSESTASI JA PALAUTA LOPPUTEHTÄVÄ TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

3) Toivomme palautetta!

Palautetta voi jättää kolmella tavalla:

  • Lopputehtävän palautuslomakkeen lopussa on tilaa vapaamuotoiselle palautteelle. Huomaathan, että tällä lomakkeella jättämäsi palaute ei ole anonyymiä!
  • Yksi lopputehtävävaihtoehdoista on hiukan perusteellisempi kurssipalaute. 
  • Jos haluat jättää palautetta anonyymisti, voit tehdä sen tällä lomakkeella.

Lämmin kiitos kurssille osallistumisesta ja paljon tsemppiä tärkeään työhösi toivon taitojen parissa!

<<< Siirry edelliseen osioon

<<< Siirry aloitussivulle <<<