Tilaa nyt Toivoa ja toimintaa -lyhytkoulutus oman koulusi opettajille tai muulle kasvattajien ryhmälle!

Kuva: Kristel Hayes / Unsplash

MITÄ? Nyt voit tilata suositun Toivoa ja toimintaa -koulutuksen lyhytversion oman koulusi opettajille tai muulle kasvattajien ryhmälle. Koulutuksessa käsitellään kestävän kehityksen opettamista tiedon sekä erityisesti tunne- ja vaikuttamistaitojen kautta. Koulutukset tutustuttavat myös Toivoa ja toimintaa -nettisivuston monipuolisiin materiaaleihin.

KENELLE? Koulutukset on suunnattu yläkouluille, yhtenäiskouluille ja toisen asteen oppilaitoksiin. Ne sopivat opettajakunnan keke-osaamisen kartuttamiseen sekä niihin hetkiin, kun koulussa suunnitellaan  esimerkiksi uutta monialaista oppimiskokonaisuutta tai teemaviikkoa.

Koulutuksen voi tilata myös muulle kasvattajien ryhmälle, kuten ympäristö- tai globaalikasvattajille tai opeopiskelijoille.

MITÄ MAKSAA? Koulutukset ovat ilmaisia, mutta tilaaja sitoutuu siihen, että koulutukseen osallistuu vähintään 15 henkilökunnan jäsentä tai pienemmissä kouluissa puolet opettajakunnasta.

MITEN? Koulutukset järjestetään etäkoulutuksena zoom-alustalla. Koulutus räätälöidään tarpeidenne mukaan 1,5-3 tunnin mittaiseksi. Koulutuksia järjestetään rajoitettu määrä vuoden 2022 aikana. Tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian!

Voit tilata koulutuksen lähettämällä sähköpostia koordinaattorille (pinja.sipari _at_ bmol.fi). Kerro viestissäsi, milloin ja kuinka pitkän koulutuksen toivoisitte ja onko teillä erityistoiveita koulutuksen sisällön suhteen. 

KUKA? Toivoa ja toimintaa -hanketta toteuttaa Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry ulkoministeriön tuella. Kouluttajina toimivat BMOL ry:n asiantuntijat Pinja Sipari ja Eeva Kemppainen.


Jätäthän meille palautetta, jos osallistuit koulutukseen!


Lisää blogissa

Päätöswebinaari: Toivon taidot kestävyyskasvatuksessa

Biologian ja maantieteen opettajien liitto on käsitellyt viime vuosina useissa hankkeissaan toivoa ja toivon taitoja, eli tunne- ja vaikuttamistaitoja kestävyyskasvatuksessa. ...

Näin suunnittelet työpajan tai opetuskokonaisuuden toivon taidoista

Toivon kaipuu nousee esiin usein, kun puhutaan kestävästä kehityksestä ja siihen liittyvistä haasteista. Moni opettaja ja kasvattaja pohtii miten lohduttaa ...