Tilaa nyt Toivoa ja toimintaa -lyhytkoulutus oman koulusi opettajille tai muulle kasvattajien ryhmälle!

Kuva: Kristel Hayes / Unsplash

MITÄ? Nyt voit tilata suositun Toivoa ja toimintaa -koulutuksen lyhytversion oman koulusi opettajille tai muulle kasvattajien ryhmälle. Koulutuksessa käsitellään kestävän kehityksen opettamista tiedon sekä erityisesti tunne- ja vaikuttamistaitojen kautta. Koulutukset tutustuttavat myös Toivoa ja toimintaa -nettisivuston monipuolisiin materiaaleihin.

KENELLE? Koulutukset on suunnattu yläkouluille, yhtenäiskouluille ja toisen asteen oppilaitoksiin. Ne sopivat opettajakunnan keke-osaamisen kartuttamiseen sekä niihin hetkiin, kun koulussa suunnitellaan  esimerkiksi uutta monialaista oppimiskokonaisuutta tai teemaviikkoa.

Koulutuksen voi tilata myös muulle kasvattajien ryhmälle, kuten ympäristö- tai globaalikasvattajille tai opeopiskelijoille.

MITÄ MAKSAA? Koulutukset ovat ilmaisia, mutta tilaaja sitoutuu siihen, että koulutukseen osallistuu vähintään 15 henkilökunnan jäsentä tai pienemmissä kouluissa puolet opettajakunnasta.

MITEN? Koulutukset järjestetään etäkoulutuksena zoom-alustalla. Koulutus räätälöidään tarpeidenne mukaan 1,5-3 tunnin mittaiseksi. Koulutuksia järjestetään rajoitettu määrä vuoden 2022 aikana. Tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian!

Voit tilata koulutuksen lähettämällä sähköpostia koordinaattorille (pinja.sipari _at_ bmol.fi). Kerro viestissäsi, milloin ja kuinka pitkän koulutuksen toivoisitte ja onko teillä erityistoiveita koulutuksen sisällön suhteen. 

KUKA? Toivoa ja toimintaa -hanketta toteuttaa Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry ulkoministeriön tuella. Kouluttajina toimivat BMOL ry:n asiantuntijat Pinja Sipari ja Eeva Kemppainen.


Jätäthän meille palautetta, jos osallistuit koulutukseen!


Lisää blogissa

Toivoa ja toimintaa NUORI24 -messuilla

NUORI2024 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Tampere-talolla 24.-25.4.2024. Biologian ja maantieteen opettajien liiton Toivoa ja toimintaa -hanke on mukana messuilla! ...

Agenda 2030 -tavoitteet selkokielellä

Agenda 2030 -toimintaohjelman alatavoitteet sisältävät paljon kiinnostavaa lisätietoa kestävästä kehityksestä. Toisinaan tavoitetekstit ovat kuitenkin vaikealukuisia. Ne sisältävät vaikeita asioita ja ...