Tilaa nyt sähköpostiisi toivoa ja toimintaideoita!

Kuva: Tim Gouw / Unsplash

Toivoa ja toimintaa on Biologian ja maantieteen opettajien liiton eri oppiaineiden opettajille ja muille kasvattajille suunnattu hanke, jossa kouluja kannustetaan käsittelemään kestävän kehityksen kysymyksiä tiedon, tunnetaitojen opettelun ja vaikuttamistaitojen harjoittelun kautta.

Nyt voit tilata sähköpostiisi Toivoa ja toimintaideoita -viestin, jossa kerromme uusista koulutuksista ja opetusmateriaaleista sekä vinkkejä sivustomme aarreaitasta.

Tilaamalla Toivoa ja toimintaideoita -viestin, saat meiltä tiiviin tietoiskun noin joka toinen kuukausi. Viestissä vinkkaamme muistakin Biologian ja maantieteen opettajien liiton kestävän kehityksen materiaaleista ja koulutuksista.

Tervetuloa jakamaan toivoa ja innostumaan toiminnasta kanssamme!

Tilaa viesti täältä!

 Kuva: Showkat Chowdhury / Unsplash

Lisää blogissa

Toivoa ja toimintaa NUORI24 -messuilla

NUORI2024 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Tampere-talolla 24.-25.4.2024. Biologian ja maantieteen opettajien liiton Toivoa ja toimintaa -hanke on mukana messuilla! ...

Tule mukaan suunnittelemaan entistä parempaa kestävän kehityksen kasvatusta!

Biologian ja maantieteen opettajien liiton Toivoa ja toimintaa -hankkeessa kootaan ja julkaistaan tänä vuonna iso määrä kestävän kehityksen kasvatukseen soveltuvaa ...