Toivoa ja toimintaa on mukana Ulos-Ut-Outissa!

ULOS – UT – OUT -tapahtuma kokoaa satoja opettajia, kasvattajia, ohjaajia, päättäjiä ja tutkijoita etsimään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen ja innostumaan ulkona oppimisesta. Teemana on on tänä vuonna muutos – tule muutoksentekijäksi! 

Tapahtuma järjestetään verkossa 15.-17.6.2021. Toiminnallinen, vuorovaikutteinen ja elämyksellinen ohjelma toteutetaan uudella tapahtuma-alustalla. Osallistu helposti lähiluonnossa, kesämökillä tai työpaikalla! Luvassa elämyksiä ja kohtaamisia etäisyyksistä huolimatta!

Osallistumismaksu (50€) sisältää koko tapahtuman runsaan ja monipuolisen ohjelmatarjonnan. Muutamat työpajat ovat jo täynnä, mutta voit ilmoittautua mukaan niin kauan kuin työpajoissa on vielä tilaa. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä ja koko ohjelman löydät täältä.

Toivoa ja toimintaa -työpaja (#222) ke 16.6. klo 9-12

Biologian ja maantieteen opettajien liiton kehittämässä super-suositussa Toivoa ja toimintaa -mallissa yhdistetään tieto kestävästä kehityksestä, aiheeseen liittyvien tunteiden käsittely sekä aito vaikuttaminen kestävän kehityksen asioiden puolesta. ULOS – UT – OUTin työpajassa pääset tutustumaan malliin ja sen harjoituksiin sekä kuulemaan ensimmäisten joukossa Toivoa ja toimintaa -hankkeen uusista tuulista. 

Työpaja sisältää lyhyitä luento-osuuksia ja paljon toiminnallisuutta. Hanke on suunnattu pääasiassa yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille, mutta tähän työpajaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Tutustu Biologian ja maantieteen opettajien liittoon virtuaalimessuilla!

BMOL ry on mukana myös Ulos-Ut-Outin virtuaalimessuilla. Virtuaalisella messupöydällämme pääset tutustumaan liiton toimintaan ja laadukkaisiin opetusmateriaaleihin. Messuilla tavataan!


Lisää blogissa

Päätöswebinaari: Toivon taidot kestävyyskasvatuksessa

Biologian ja maantieteen opettajien liitto on käsitellyt viime vuosina useissa hankkeissaan toivoa ja toivon taitoja, eli tunne- ja vaikuttamistaitoja kestävyyskasvatuksessa. ...

Näin suunnittelet työpajan tai opetuskokonaisuuden toivon taidoista

Toivon kaipuu nousee esiin usein, kun puhutaan kestävästä kehityksestä ja siihen liittyvistä haasteista. Moni opettaja ja kasvattaja pohtii miten lohduttaa ...