Päätöswebinaari: Toivon taidot kestävyyskasvatuksessa

Kuva: Kristel Hayes / Unsplash

Biologian ja maantieteen opettajien liitto on käsitellyt viime vuosina useissa hankkeissaan toivoa ja toivon taitoja, eli tunne- ja vaikuttamistaitoja kestävyyskasvatuksessa. Nyt hankkeiden fokus on siirtymässä muihin teemoihin ja haluamme vetää yhteen menneissä hankkeissa oppimaamme. Toivon taitojen päätöswebinaarissa kuulet tärkeimmät oivalluksemme toivosta ja toivon taidoista kestävyyskasvatuksessa. Lisäksi tutustut teemaan liittyviin opetusmateriaaleihimme  ja kuulet tulevista hankkeistamme.

Webinaari on maksuton ja se on suunnattu kaikille kestävyyskasvatuksesta kiinnostuneille opettajille, kasvattajille, nuorisotyöntekijöille, järjestöväelle, tutkijoille, opiskelijoille jne.

Live-webinaari pidettiin zoomissa torstaina 14.12., mutta voit ilmoittautua tapahtumaan vuoden 2024 alkuun asti. Ilmoittautuessasi saat vahvistusviestin mukana linkin luentotallenteeseen (kesto 1:22 h) sekä tiiviin materiaalipaketin toivon taidoista. Tallenne on katsottavissa vuoden 2024 alkuun asti. Luennoitsijana toimii BMOL:in ympäristökasvatuksen asiantuntija, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja Pinja Sipari. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa webinaarin tallenteen .

Webinaari järjestetään Jenny ja Antti Wihurin rahaston tuella. Oivalluksia olemme keränneet useista viime vuosina toteuttamistamme hankkeista (mm. Toivoa ja toimintaa, Opettajana viheliäisten ongelmien maailmassa, Toivon taitoja opettajille ja Me tulevaisuudentekijät. Ratkaisuja keke-opetuksen haasteisiin). Näissä hankkeissa rahoittajina ovat olleet Ulkoministeriö ja Opetushallitus.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄÄLLÄ VUODEN 2024 ALKUUN MENNESSÄ! 

ps. Vielä ehdit opiskella toivon taitoja myös laajemmin!

  • Toivon taitojen verkkokurssilla pääset tutustumaan ympäristötunteisiin, tunne- ja vaikuttamistaitoihin sekä hyvinvointitaitoihin. Voit suorittaa kurssin omassa tahdissasi loppuvuoden aikana, keskittyen itseäsi eniten kiinnostaviin aiheisiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Lisää blogissa

Toivoa ja toimintaa NUORI24 -messuilla

NUORI2024 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Tampere-talolla 24.-25.4.2024. Biologian ja maantieteen opettajien liiton Toivoa ja toimintaa -hanke on mukana messuilla! ...

Agenda 2030 -tavoitteet selkokielellä

Agenda 2030 -toimintaohjelman alatavoitteet sisältävät paljon kiinnostavaa lisätietoa kestävästä kehityksestä. Toisinaan tavoitetekstit ovat kuitenkin vaikealukuisia. Ne sisältävät vaikeita asioita ja ...