Toivoa ja toimintaa -päiväleiri 13-17-vuotiaille Helsingissä 28.6.-2.7.

Innostaako vaikuttaminen maailman asioiden puolesta? Kiinnostaako kestävä kehitys, ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus tai ihmisoikeudet? Tai oletko joskus huolestunut maailman tilasta? Tule mukaan Toivoa ja toimintaa -päiväleirille!

Leirillä pääset harjoittelemaan vaikuttamisen taitoja, kasvattamaan innostusta ja pohtimaan huoliasi yhdessä toisten kanssa. Toteutamme jokaisena leiripäivänä jonkin vaikuttamisteon leiriläisten valitsemien kestävän kehityksen teemojen parissa. Lisäksi teemme monenlaisia hyvinvointi- ja tunnetaitoihin liittyviä harjoituksia.

Päiväleiri järjestetään ihastuttavalla Kumpulan koulukasvitarhalla Helsingin Kumpulassa (Vähänkyröntie 3-6) ma-pe 28.6.-2.7. klo 13-16. Leirille osallistuminen on ilmaista. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Leirin järjestää Biologian ja maantieteen opettajien liitto Toivoa ja toimintaa -hankkeensa osana, yhteistyössä Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen kanssa. Leirin ohjaajana toimii Biologian ja maantieteen opettajien liiton ympäristökasvattaja ja pian valmistuva lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja Pinja Sipari.

Täältä pääset ilmoittautumaan kesän kiinnostavimmalle leirille! Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Halutessasi voit vapaasti jakaa ylläolevaa kuvaa esim. Instassa ja kutsua mukaan leiristä mahdollisesti kiinnostuneita nuoria. Täältä voit tulostaa A4-julisteen.


Lisää blogissa

Toivoa ja toimintaa NUORI24 -messuilla

NUORI2024 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Tampere-talolla 24.-25.4.2024. Biologian ja maantieteen opettajien liiton Toivoa ja toimintaa -hanke on mukana messuilla! ...

Agenda 2030 -tavoitteet selkokielellä

Agenda 2030 -toimintaohjelman alatavoitteet sisältävät paljon kiinnostavaa lisätietoa kestävästä kehityksestä. Toisinaan tavoitetekstit ovat kuitenkin vaikealukuisia. Ne sisältävät vaikeita asioita ja ...