Toivoa ja toimintaa -päiväleiri 13-17-vuotiaille Helsingissä 28.6.-2.7.

Innostaako vaikuttaminen maailman asioiden puolesta? Kiinnostaako kestävä kehitys, ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus tai ihmisoikeudet? Tai oletko joskus huolestunut maailman tilasta? Tule mukaan Toivoa ja toimintaa -päiväleirille!

Leirillä pääset harjoittelemaan vaikuttamisen taitoja, kasvattamaan innostusta ja pohtimaan huoliasi yhdessä toisten kanssa. Toteutamme jokaisena leiripäivänä jonkin vaikuttamisteon leiriläisten valitsemien kestävän kehityksen teemojen parissa. Lisäksi teemme monenlaisia hyvinvointi- ja tunnetaitoihin liittyviä harjoituksia.

Päiväleiri järjestetään ihastuttavalla Kumpulan koulukasvitarhalla Helsingin Kumpulassa (Vähänkyröntie 3-6) ma-pe 28.6.-2.7. klo 13-16. Leirille osallistuminen on ilmaista. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Leirin järjestää Biologian ja maantieteen opettajien liitto Toivoa ja toimintaa -hankkeensa osana, yhteistyössä Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen kanssa. Leirin ohjaajana toimii Biologian ja maantieteen opettajien liiton ympäristökasvattaja ja pian valmistuva lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja Pinja Sipari.

Täältä pääset ilmoittautumaan kesän kiinnostavimmalle leirille! Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Halutessasi voit vapaasti jakaa ylläolevaa kuvaa esim. Instassa ja kutsua mukaan leiristä mahdollisesti kiinnostuneita nuoria. Täältä voit tulostaa A4-julisteen.


Lisää blogissa

Päätöswebinaari: Toivon taidot kestävyyskasvatuksessa

Biologian ja maantieteen opettajien liitto on käsitellyt viime vuosina useissa hankkeissaan toivoa ja toivon taitoja, eli tunne- ja vaikuttamistaitoja kestävyyskasvatuksessa. ...

Näin suunnittelet työpajan tai opetuskokonaisuuden toivon taidoista

Toivon kaipuu nousee esiin usein, kun puhutaan kestävästä kehityksestä ja siihen liittyvistä haasteista. Moni opettaja ja kasvattaja pohtii miten lohduttaa ...