Webinaari (1,5 h): Intoa ja ideoita kestävän kehityksen opetukseen!

Intoa ja ideoita kestävän kehityksen opetukseen -webinaarissa pääset tutustumaan Biologian ja maantieteen opettajien liiton syksyllä 2022 julkaisemiin monipuolisiin kestävän kehityksen tehtäväpaketteihin sekä niiden käyttöön liittyviin parhaisiin tärppeihin. Tehtäväpakettien teemoina ovat maailmankauppa, sukupuolten tasa-arvo, ilmastonmuutos sekä demokratia ja yhteiskunnassa vaikuttaminen.

Tehtäväpaketit ovat saaneet syys-lokakuussa pidempiin koulutuspäiviimme osallistuneilta upeaa palautetta:

”Erinomainen tehtäväpaketti!”

”Jälleen monipuolisia, selkeitä ja käyttökelpoisia materiaaleja. Kiitos siitä!”

Mahtavan konkreettisia tehtäviä! Videot ovat laadukkaita.

”Kivoja ja selkeitä tehtäviä, tulen käyttämään niitä tulevalla mok-viikolla.”

Webinaarin tavoitteena tutustuttaa osallistujat tehtäväpaketteihin ohjatusti, jolloin niihin on helppo palata myös webinaarin jälkeen. Webinaari on luentomainen, mutta osallistujien on mahdollista esittää tehtäväpaketteihin liittyviä kysymyksiä ja kommentteja. Luennoitsijana toimii ympäristökasvatuksen asiantuntija Pinja Sipari.

Webinaari järjestetään torstaina 8.12. klo 14.15-15.45. Luento tallennetaan ja tallenne on ilmoittautuneiden katsottavissa joulukuun 2022 ajan. Voit siis osallistua live-webinaariin tai katsoa tallenteen sinulle sopivana hetkenä!

Webinaari on osallistujille ilmainen ja siihen voivat osallistua kaikki tehtäväpaketeista kiinnostuneet opettajat sekä muut kasvatus- ja nuorisoalan toimijat. Osallistujan ei tarvitse olla BMOL ry:n jäsen.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Lämpimästi tervetuloa innostumaan kestävän kehityksen opetuksesta!

Lisätietoja: Ympäristökasvatuksen asiantuntija Pinja Sipari, 


Lisää blogissa

Päätöswebinaari: Toivon taidot kestävyyskasvatuksessa

Biologian ja maantieteen opettajien liitto on käsitellyt viime vuosina useissa hankkeissaan toivoa ja toivon taitoja, eli tunne- ja vaikuttamistaitoja kestävyyskasvatuksessa. ...

Näin suunnittelet työpajan tai opetuskokonaisuuden toivon taidoista

Toivon kaipuu nousee esiin usein, kun puhutaan kestävästä kehityksestä ja siihen liittyvistä haasteista. Moni opettaja ja kasvattaja pohtii miten lohduttaa ...